Trahana me bukë misri dhe gjalpë
21 Maj 2025, 08:19 / RECETA ALFA

Përbërësit:
1 lgj trahana për person
1 fetë bukë misri për person
1 lgj yndyrë për person
2 thelpinj hudhër
Shëllirë
Kripë, piper
Përgatitja:
Vendosim trahananë në ujë me shëllirë (të holluar pak nga kripa). Ndërkohë bukën e misrit e presim në kafshatëza të vogla. Në një tigan me gjalpë skuqim pak hudhër me thërrmijat e bukës, shtojmë trahananë e kulluar nga shëllira dhe e lëmë të ziejë. Bukën e misrit e shtojmë më pas të spërkatur sipër me gjalpë.
Po ndodh...
Amerika mund të tërhiqet nga Europa, por jo nga SPAK
Nga Gentian Gaba
ide
Kush është Lepuri i Surrelit?
Nga Sidi Hasanaj
Dy rrugët e gabuara të opozitës me Avokatin e Popullit
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
