"Po na vendos policia gjoba"/ Relatori I KAS habit të gjithë me veprimin e fundit

7 Qershor 2023, 17:32 / AKTUALITET ALFA PRESS

 

 

Gjatë mbledhjes së Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve ka ndodhur një situatë e pazakontë.

Teksa po shqyrtohej ankimi i partive politike për zgjedhjet e 14 majit, relatori i çështjes që ishte duke shqyrtuar Ledio Braho ndërpreu papritur seancën!

E gjitha kjo ndodhi sepse anëtari i KAS, Ledio Braho duhet të lëvizte makinat, e sipas tij kjo sepse policia bashkiake kishte nisur të vendoste gjoba.

Braho tha se gjobat u vendosën në një vend ku nuk vendose dhe kërkoi 5 minuta pushim për të lëvizur makinat e parkuara.

“Na duhet ta ndërpresim për pesë minuta seancën, sepse Policia Bashkiake po vendos gjoba në një vend ku nuk vendosen gjobat, kështu që, duhet të lëvizim makinat”, tha Ledio Braho.

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128