Çiljeta zbulon rastësinë e bukur me këngën e Rihanës: Fernando lindi me një shenjë diamanti

12 Prill 2024, 19:04 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Çiljeta zbulon rastësinë e bukur me këngën e
Çiljeta në bisedë me një pjesë të fermerëve, ka ndarë detaje nga lindja e djalit të saj, Fernando, tashmë 11-vjeçar.

Ajo u shpreh se gjatë shtatzënisë ishte fiksuar me këngën e Rihanës “Shine bright like a diamond”. Fermerja tha se nëntë muaj ka dëgjuar vetëm këtë këngë, madje dhe kur ka ikur për të lindur në maternitet ka vendosur veç këtë këngë.

Çiljeta shprehet se e imagjinonte Fernandon si një diamant dhe rastësia e bukur deshi që i biri lindi me shenjë diamanti. Siç tregon ajo, djali ka në këmbë shenjën e diamantit.

 

 

Po ndodh...