Zgjedhjet e 14 majit/ Pas kërkesës së PDIU, KAS vendos të hapë një kuti votimi në Mallakastër

30 Maj 2023, 16:59 / POLITIKË ALFA PRESS

Zgjedhjet e 14 majit/ Pas kërkesës së PDIU, KAS vendos të

KAS ka vendosur që të hapë një kuti votimi në Mallakastër pas kërkesës së PDIU-së.

Sipas PDIU-së ata pretendojnë se kanë humbur një mandate në Këshillin Bashkiak dhe votat ja kanë kaluar një subjekti tjetër.

KJo parti pretendon se brenda në kuti votimi ishin 63 vota për PDIU, ndërsa në procesverbal nuk kishte asnjë votë. Ndërsa në PS ka 97 vota, ndërsa në procesverbal i janë shënuar 161 vota.