Erion Isai flet pas marrjes në pyetje në SPAK: U thirra për një tender, ku bashkia nuk ka rol të drejtpërdrejtë

30 Maj 2023, 16:25 / AKTUALITET ALFA PRESS

Erion Isai flet pas marrjes në pyetje në SPAK: U thirra për

Kryetari i Bashkisë së Ersekës, Erion Isai u paraqit këtë të martë pranë ambienteve të SPAK, ku dhe ka deklaruar lidhur me një ngjarje e cila sipas tij ka ndodhur shumë kohë më herët.

Jashtë ambienteve të SPAK, Isai tha se ishte thirrur si një person që ka dijeni dhe jo si dëshmitar, ndërkohë theksoi se ishte thirrur për një ngjarje shumë kohë më parë ku Bashkia nuk ka qenë e përfshire me tender publik të drejtpërdrejtë, por si instiucuion në dijeni.

“Nuk ka lidhje me krimet zgjedhore, kam qenë I thirrur si person që ka dijeni.
Ka lidhje me një ngjarje konkrete të para shumë kohëve, ku Bashkia nuk ka qenë e përfshirë me tender publik të drejtpërdrejtë por si institucion në dijeni.

Së kë po heton i takon prokurorisë, unë jam pyetur si person që ka dijeni, hetuesit janë në humor pse të mos jenë në humor”, ka thënë ai.