Zgjedhjet e 14 Majit/ KQZ merr vendimin për partinë "Lëvizja bashkë"

21 Mars 2023, 17:12 / POLITIKË ALFA PRESS

Zgjedhjet e 14 Majit/ KQZ merr vendimin për partinë "Lëvizja

Partia “Levizja Bashkë” me në krye Arlind Qorin është regjistruar në zgjedhjet e 14 majit.

Vendimi është marrë ditën e sotme nga Kolegji Zgjedhor.

Në seancë u vendos rrëzimi i vendimit të Komisionit Qendror të Zgjdhjeve për mosregjistrimin e partisë në fjalë në zgjedhje dhe detyrimin e KQZ-së për zbatimin e këtij vendimi.

Arlind Qori u është bashkuar zyrtarisht kandidatëve të partive të tjera në garën e kryetarit për Bashkinë e Tiranësën e sotme nga Kolegji Zgjedhor.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128