Këmbimi valutor 12 prill

12 Prill 2024, 08:03 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 12 prill

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94.2 lekë dhe do shitet me 95.2 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101.2 lekë dhe do shitet me 102 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.3 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 118 lekë dhe do shitet me 119 lekë.

Këmbimi valutor 12 prill

 

Po ndodh...