EMRI/ Kapet një tjetër shqiptar i arratisur nga burgu në Itali

18 Mars 2023, 20:17 / AKTUALITET ALFA PRESS

EMRI/ Kapet një tjetër shqiptar i arratisur nga burgu në Itali

Një shqiptar i dënuar në Itali, është arratisur nga burgu dhe kapur brenda një ore.

“Doja të shihja vajzën dhe do të dorëzohesha”, ka deklaruar Anton Vlashi duke u larguar nga gjykata pas seancës.

32-vjeçari është dënuar për vjedhje dhe deri më tani ka shlyer 3 vjet e 8 muaj burg, por me shkeljen e fundit ndal ligjit, do t’i shtohen edhe 2 vite të tjera.

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128