
Rizoto me fruta deti

26 Maj 2023, 07:40 / RECETA ALFA
ALFA PRESS
Përbërësit e kësaj recete për 4 persona:
- 400 g oriz
- 100 g oktapod
- 100 g kallamar ose sepie
- 4 karkaleca
- 1 kokërr qepë
- 1 filxhan verë e bardhë
- vaj ulliri
- kopër, kripë dhe piper
Përgatitja:
Pastrojmë dhe ziejmë karkalecat, oktapodët dhe kallamarët. Pasi janë zier i presim më copa. Në një tenxhere vendosim vaj ulliri, kopër dhe qepë dhe i skuqim, i shuajmë me verë të bardhë dhe më pas shtojmë pak nga lëngu që kemi zier frutat e detit. Pasi ka marrë valë orizi shtojmë frutat e detit dhe hedhim pak kripë.

ide

Shkodra fisnike
Nga Edison Ypi

Kosova mes neglizhencës dhe sigurisë!
Nga Alban Daci

Regjimi personalist, edhe shoqëria në kërkim të emrave
Nga Irena Beqiraj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128