Përfundon akti i ekspertimit për Gerti Shehun, i riu i cili grushtoi Sali Berishën gjatë protestës

28 Maj 2023, 14:40 / POLITIKË ALFA PRESS

 Përfundon akti i ekspertimit për Gerti Shehun, i riu i cili

Ekspertët e mjekësisë ligjore kanë përfunduar aktin e ekspertimit për Gerti Shehun, i riu i cili grushtoi Sali Berishën gjatë protestës së 6 dhjetorit 2022.

Sipas “BalkanWeb” se sipas ekspertëve, Shehu është i papërgjegjshëm mendërisht.

Për këtë arsye, prokuroria i është drejtuar gjykatës duke kërkuar që nga arrest me burg të dërgohet në spital psikiatrik për trajtim të mëtejshëm. Kujtojmë se ndaj 31-vjeçarit u ngritën dy akuza, goditje për shkak të detyrës dhe plagosje të lehtë me dashje.

Po ndodh...