Metaj nuk përmbahet ndaj Dumanit dhe i hap ‘sfidë’: Legen, injorant! Nga burgu do ta shpërbëj celulën kriminale!

17 Prill 2024, 11:22 / POLITIKË ALFA PRESS

Metaj nuk përmbahet ndaj Dumanit dhe i hap ‘sfidë’: Legen,

Ilir Metaj nuk përmbahet ndaj kreut të SPAK, Altin Dumani.

Metaj: Mbështes deklaratën e Ambasadës së SHBA, mbështes edhe deklaratën e KLP që u krijua nga emërimet e Arta Markut, jua sqarova dje. Kërkoj ndjesë prokurorëve të SPAK që nuk janë si Dumani. E kam thënë edhe më parë që në SPAK ka Dum Duman dhe prokurorë që luftojnë krimin.

I them Dum Dumanit, ke përmendur tre herë emrin tim, i kë çuar edhe njerëz të më mbushin mendjen të iki nga Shqipëria. Pse legen si puna jote jam unë. Gjëmon vjehrrën time të marrësh peng familjen time e do të marrësh PL tia japësh atij torollakut. Nuk nxorëm mend nga lulushët ne?

Pse mo palaço ka frikë Ilir Meta nga burgu yt dhe amerikanëve si Adriano dhe McGonigali?

Edhe nga burgu do ta shpërbej atë celulë kriminale. Do sjellësh ti demokracinë në Shqipëri, të kanë tëh në të më fusësh në burg amerikanët e tu, po kur të doni.
Mua ka dashur legjendari të më fusë në burg që në 1992.

 

Po ndodh...