Vrasja e Liridona Murselit, tre të dyshuarit për vrasjen e saj shpërndahen në burgje të ndryshme

10 Dhjetor 2023, 20:19 / KOSOVA ALFA PRESS

Vrasja e Liridona Murselit, tre të dyshuarit për vrasjen e saj

Tre të dyshuarit për vrasjen e Liridona Ademajt janë shpërndarë nëpër burgje të ndryshme.

Kjo për shkaqe të sigurisë, ka konfirmuar për Nacionalen drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismajl Dibrani.

Dibrani e ka mohuar se tre Naim Murseli, Kushtrim Kokalla e Granit Plava, të kenë pasur mundësi të komunikojnë mes vete.

“Në asnjë rrethanë, ka pasur informacione se kanë qenë në një dhomë. Të gjitha mediat e dinë që në Burgun e Sigurisë së Lartë, të gjitha dhomat janë 1-she, dhe nuk ka asnjë kontakt mes personave”, tha ai.

Si rezultat, tre të dyshuarit për rastin e Liridona Ademajt janë shpërndarë në burgje të ndryshme

“Për shkaqe sigurie dhe për shkaqe se rasti është i ndishëm kemi vendosur që këta persona t’i shpërndajmë në institucione të ndryshme”, përfundoi Ismajl Dibrani.

Po ndodh...