Tragjedia e Gërdecit/ Përfaqësues të ambasadës së SHBA-së në gjyqin e Mediut

7 Qershor 2023, 16:16 / AKTUALITET ALFA PRESS

Tragjedia e Gërdecit/ Përfaqësues të ambasadës së

Përfaqësues të ambasadës së SHBA-së, kanë qenë të pranishëm sot gjatë seancës gjyqësore ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu, për çështjen e Gërdecit.

GJKKO pranoi që në seancën e radhës të jenë të pranishëm edhe familjarë të viktimave të Gërdecit, ndërsa seanca u vendos në 22 qershor në orën 14:00.

Shkak për këtë është bërë një kërkesë e një prej të dëmtuarve, që u konsiderua si risi dhe u pranua nga gjyqtarët.

Për të marrë pjesë në seancën e 22 qershorit, do të njoftohen 290 persona të dëmtuar në tragjedinë e Gërdecit. Gjithashtu palë e procesit do të jenë edhe familjarët e viktimave.

 

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128