Sekuestrimi i pasurive të Ervis Martinajt, familjarët bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë

3 Qershor 2023, 13:36 / AKTUALITET ALFA PRESS

Sekuestrimi i pasurive të Ervis Martinajt, familjarët bëjnë

Familjarët e të shumëkërkuarit të drejtësisë, Ervis Martinajt, të cilëve SPAK u ka sekuestruar pasuritë, kanë bërë rekurs në Gjykatën e Lartë.

Në dosjen e siguruar nga gazetarja Anila Hoxha, dorëzues i padisë janë Mustafe Martinaj, Vasilika Martinaj, Ervis Martinaj, Drenica Martinaj, Erjona Martinaj, Roberta Martinaj, Daris Kacorri, Alfio Kacorri dhe Valentino Kaco.

 

Po ndodh...