Gjykata e Lartë lë në fuqi vendimin për Luan Dacin, ish-anëtari i KPA-së do të kryejë…

21 Mars 2023, 19:21 / AKTUALITET ALFA PRESS

Gjykata e Lartë lë në fuqi vendimin për Luan Dacin,

Gjykata e Lartë lë në fuqi vendimin e Gjykatës së Apelit për Luan Dacin.
Ish-anëtari i KPA-së u dënua me 6 muaj burg, dënim i cili u konvertua në 1 vit shërbim prove.

Megjithëse Gjykata Kushtetuese e riktheu për rishqyrtim rekursin e tij, Gjykata e Lartë ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës së Posaçme të Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, e cila e dënoi me 6 muaj burg të konvertuar në 1 vit shërbim prove.

Daci u akuzua nga SPAK dhe u shpall fajtor për akuzën e falsifikimit të dokumenteve pasi kishte fshehur gjatë zgjedhjeve në organet e vettingut, shkarkimin nga detyra në vitin 2007 nga ish-Këshilli i Lartë i Drejtësisë.

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128