VIDEO/ Lulzim Basha: Koha të merremi me shqetësimet e njerëzve, jo me hallet personale të politikanëve!

25 Maj 2023, 21:04 / POLITIKË ALFA PRESS

VIDEO/ Lulzim Basha: Koha të merremi me shqetësimet e njerëzve,

Lulzim Basha gjatë takimit ditën e djeshme me disa të rinj bëri thirrje, që ka ardhur koha të merreni me shqetësimet e njerëzve dhe jo me halle personale të polikanëve. Më shumë se 70% të qytetarëve e ka refuzuar këtë teatër politik, që nuk ka asnjë zgjidhje për familjet shqiptare. Kjo shumicë e heshtur kërkon një ndryshim rrënjësor në politikbërjen e vendit, shprehet Basha ndër të tjera. 

Fjala e Bashës

Kjo kohë reflektimi më shërbeu të shihja edhe më qartë sesi ky sistem politik ka degraduar në një shfaqje që ka në qendër hallet e politikanëve, jo problemet e qytetarëve. Sherret, akuzat dhe baltosja nuk mund të jenë përgjigjja për sfidat e mëdha që ka Shqipëria. Më shumë se 70% të qytetarëve e ka refuzuar këtë teatër politik, që nuk ka asnjë zgjidhje për familjet shqiptare. Kjo shumicë e heshtur kërkon një ndryshim rrënjësor në politikbërjen e vendit, një ndryshim që patjetër mund ta sjellim të gjithë bashkë!

VIDEO