Soup with meat broth and seasonal vegetables

2022-09-08 16:49:10 / RECETA ALFA ALFA PRESS

 

Soup with meat broth and seasonal vegetables

After a hot summer, the best way to hydrate the body is to use soup in the daily diet. For those who want a high protein content, we recommend using beef bones. And if you want a light soup, chicken wings are the right choice. You can choose the vegetables as you like, provided they are in season.

 

Preparation time: 20 minutes

Cooking time: 35-40 minutes

Boiling time of bones: 3 hours

Low visibility

For 4 people

Ingredients

2-3 kocka mesatare rreth 300 gr, 1 patëllxhanë, 1 kungull jeshil, 200 gr kërpudha, 75 gr gjalpë, 3 lugë kafeje  miell, 1 e verdhë veze, 1 tufë majdanoz, lëngu i një limoni, kripë & piper sipas nevojës.

Përgatitja

1. Zieni fillimisht në zjarr të avashëm për tri orë kockat. Në përfundim të kësaj kohe kulloni lëngun që duhet të jetë i kthjellët.

2. Hidhni 2 lugë gjalpë në një tenxhere të thellë. Shtoni patëllxhanin dhe kungullin e prerë në kubikë.Tiganisini për 10 minuta. Shtoni lëngun e mishit dhe lërini të ziejnë për 30 minuta.Kalojeni masën në mulinex dhe lëreni mënjanë.

3. Pour the remaining amount of butter into another deep pot. Add the sliced ​​mushrooms. After they are slightly browned, add the flour and fry until golden. Add the vegetable mixture and stir continuously until creamy.

4. Throw in the chopped parsley in the last 5 minutes of cooking. Remove from heat. Take a ladle from the soup and mix with a whisk with the egg yolk and lemon juice.

5. Serve warm with pieces of toasted bread and grated parmigianno cheese.

 

 

 

 

 

 

Happening now...

ideas