Soup with meat broth and seasonal vegetables

After a hot summer, the best way to hydrate the body is to use soup in the daily diet. For those who want a high protein content, we recommend using beef bones. And if you want a light soup, chicken wings are the right choice. You can choose the vegetables as you like, provided they are in season.
Preparation time: 20 minutes
Cooking time: 35-40 minutes
Boiling time of bones: 3 hours
Low visibility
For 4 people
Ingredients
2-3 kocka mesatare rreth 300 gr, 1 patëllxhanë, 1 kungull jeshil, 200 gr kërpudha, 75 gr gjalpë, 3 lugë kafeje miell, 1 e verdhë veze, 1 tufë majdanoz, lëngu i një limoni, kripë & piper sipas nevojës.
Përgatitja
1. Zieni fillimisht në zjarr të avashëm për tri orë kockat. Në përfundim të kësaj kohe kulloni lëngun që duhet të jetë i kthjellët.
2. Hidhni 2 lugë gjalpë në një tenxhere të thellë. Shtoni patëllxhanin dhe kungullin e prerë në kubikë.Tiganisini për 10 minuta. Shtoni lëngun e mishit dhe lërini të ziejnë për 30 minuta.Kalojeni masën në mulinex dhe lëreni mënjanë.
3. Pour the remaining amount of butter into another deep pot. Add the sliced mushrooms. After they are slightly browned, add the flour and fry until golden. Add the vegetable mixture and stir continuously until creamy.
4. Throw in the chopped parsley in the last 5 minutes of cooking. Remove from heat. Take a ladle from the soup and mix with a whisk with the egg yolk and lemon juice.
5. Serve warm with pieces of toasted bread and grated parmigianno cheese.
Happening now...
America may withdraw from Europe, but not from SPAK
ideas
Who is the Surrel Rabbit?
The two wrong paths of the opposition with the Ombudsman
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
