Supë me pashaqofte

Përbërësit:
300 gr mish i grirë
2 lugë gjelle oriz
1 e bardhë veze
1 lugë çaji majdanoz i grirë
1 lugë çaji miell
Kripë, piper
Për supën:
1 litër lëng mishi ose ujë
1 lugë gjelle vaj ulliri / gjalpë
1 e verdhë veze
Lëngu i 1 limoni
Kripë dhe piper sipas shijes
Përgatitja:
Përgatisim brumin e qofteve duke përzier mishin e grirë me orizin, të bardhën e vezës, majdanozin, kripën dhe piperin. Formojmë qofte të vogla sa një arrë dhe i lyejmë lehtë me miell për të mos u shpërbërë gjatë zierjes. Në një tenxhere ziejmë lëngun e mishit ose ujin me pak kripë dhe vaj ulliri. Sapo të vlojë, shtojmë pashaqoftet dhe i lëmë të ziejnë për 15 minuta. Rrahim të verdhën e vezës me lëngun e limonit, shtojmë dhe pak nga lëngu që ka vluar dhe presim supën me vezë e limon. Rregullojmë shijen me kripë dhe erëza sipas dëshirës dhe e servirim supën me pashaqofte të ngrohtë.
Happening now...
America may withdraw from Europe, but not from SPAK
ideas
Who is the Surrel Rabbit?
The two wrong paths of the opposition with the Ombudsman
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
