Polenta me pulë

Polenta me pulë, e lehtë dhe e shijshme.
Përbërësit:
1 lugë gjalpë
2 gjethe dafine
Piper i zi kokërr
Piper i kuq pluhur
Lëngu i 1 limoni
Për polentën:
1 filxhan polentë
3 filxhanë lëng mishi
1 filxhan qumësht
100 gr djathë parmixhano
2 lgj gjalpë
Përgatitja:
Vendosim një tenxhere me ujë në zjarr. Shtojmë kripë, piper të zi, piper të kuq, gjethet e dafinës dhe 1 lugë gjalpë. E lemë ujin të ziejë dhe sapo të nisë të vlojë fikim sobën dhe shtojmë aty mëllenjën e pastruar, të cilën e lemë të marinohet në ujin e vluar për 3-4 orë.
Then, preheat the stove oven to maximum temperature. While the oven is heating, brush the thrush with butter and place it in a pan, sprinkling it well with its juice. We put it to bake in the oven for about 18-20 minutes.
Meanwhile, prepare the polenta. Pour polenta and hot broth into a pot. Stir it constantly and as soon as the liquid boils, add the hot milk, salt and grated cheese. We leave it for 5 minutes on medium heat and at the end add the melted butter. We serve the polenta immediately warm with the thrush sprinkled with a little lemon juice.
Happening now...
America may withdraw from Europe, but not from SPAK
ideas
Who is the Surrel Rabbit?
The two wrong paths of the opposition with the Ombudsman
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
