16' / Përmbyset rezultati 2 me 1 për Italinë

15 Qershor 2024, 21:22 / SPORT ALFA PRESS

16' / Përmbyset rezultati 2 me 1 për Italinë

Është një goditje e hidhur për herë të parë nga Barella, i cili priste të hidhej pak jashtë zonës së penalltisë dhe të godiste topin pastër për ta dërguar atë duke shikuar Strakoshën. Italia e ka përmbysur këtë lojë brenda 15 minutave pas kthimit.

Nicolò Barella