Sherr i shtirur mes Gazit dhe Julit? Arbri: Më ngjasojnë me Luizin dhe...

24 Shkurt 2024, 23:09 / SHOWBIZ ALFA PRESS

 

Sherr i shtirur mes Gazit dhe Julit? Arbri: Më ngjasojnë me Luizin

Kjo javë nuk ka qenë e lehtë për Julin dhe Gazin, kjo pasi miqësia e tyre e ngushtë është prishur për shkak të disa debateve.

Ledjoni pyeti opinionistin e spektaklit televiziv "BBVA3", Arbër Hajdarin se çmendonte për këtë situatë.

Arbri tha se nuk beson tek kjo prishje miqësie dhe se kjo dyshe i ngjason me Luizin dhe Armaldon.

 

Po ndodh...

ide