Qeshqek me pulë
2 Gusht 2024, 07:09 / RECETA ALFA
ALFA PRESS
Përbërësit:
2 gota grurë
5 racione mish pule
2 lugë gjelle gjalpë
3 lugë gjelle arra
Kripë, piper
Arrë moskat
Bimë aromatike sipas dëshirës
Përgatitja:
Fillimisht pula zihet plotësisht, pastaj gruri shtypet dhe futet të ziejë derisa të bëhet një qull i trashë. I shtojmë kripë sipas dëshirës, lëng pule, arra të shtypura dhe gjalpë.
Qeshqekun e hedhim në pjatë dhe sipër i vendosim mishin e pulës me pak arrë moskat.
Sipas dëshirës shtojmë pak limon dhe majdanoz apo kopër të freskët.
ide
top
receta Alfa
TRENDING
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128