
Pispili me spinaq dhe kos

19 Shtator 2024, 08:29 / RECETA ALFA
Përbërësit:
500 gr spinaq
1 tufë koper
1 tufë qepë të njoma
200-300 gr miell misri
3 kokrra vezë
250-300 ml kos
80 ml vaj ulliri
Arrë moskat
Kripë, rigon
Lëkurë limoni të grirë
Përgatitja:
Fillimisht zbusim spinaqin me kripë duke e shtypur me duar. Në një enë rrahim vezët me kosin, shtojmë erëzat dhe qepët e njoma. I përziejmë me lugë duke shtuar spinaqin dhe miell misri me miell thekre. Bimët aromatike i presim hollë dhe i shtojmë tek masa me pak vaj.
Lyejmë tepsinë me vaj dhe e spërkatim me pak miell. Shtojmë masën dhe e vendosim pispilinë në furrë të parangrohur në temperaturën 200 gradë për 30 minuta.

Zgjedhjet nuk i fitoi Rama, i humbi Berisha
Nga Blendi Kajsiu
ide

Prish shtëpi e bëj kasolle…
Nga Gentian Gaba

Berisha fitoi, ne humbëm!
Nga Ermal Mulosmani

Pasqyra u ngrit. Por shumëkush nuk deshi të shihte
Nga Neli Demi
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128