Kek me portokall
12 Tetor 2025, 08:16 / RECETA ALFA

Përbërësit
4 portokalle
250 gr sheqer
200 gr miell
1 gotë qumësht
8 vezë
Sodë për ëmbëlsira
Pak liker
Përgatitja
Rrahim vezēt me sheqerin derisa sheqeri të tretet plotësisht. Shtrydhim portokallet, ku përpara kemi marrë cipēn e njërit prej tyre. I bashkojmë tek masa me likerin, vaniljen, qumështin dhe i pērziejmë duke shtuar miellin me kujdes që masa të jetë homogjene. Lyejmë një tavë me gjalpë dhe e spërkatim me miell. Shtrojmë masën e kekut dhe e pjekim në furrë për 30-35 minuta në 180°C.
Receta nga Zonja Albana/Report Tv
Po ndodh...
ide
Një sistem pa opozitë, Shqipëria në krizën më të thellë të 35 viteve
Nga Mirela Karabina
Pse ka marrë “zemër” krimi?
Nga Artur Ajazi
Ti nuk lexon
Nga Edison Ypi
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128

