Apeli i GJKKO lë në fuqi masën e arrestit shtëpiak për ish-kryeministrin Berisha

17 Prill 2024, 14:26 / POLITIKË ALFA PRESS

Apeli i GJKKO lë në fuqi masën e arrestit shtëpiak për

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka lënë në fuqi masën e sigurisë arrest shtëpie për ish-kryeministrin Sali Berisha.

Kështu, Apeli i GJKKO-së ka lënë në fuqi masat e sigurisë për Berishën dhe dhëndrin e tij Jamarbër Malltezi, në lidhje me çështjen e privatizimit të kompleksit Partizani.

Njoftimi:

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtarja Iliriana Olldashi, sot më 17.04.2024, shpalli vendimin mbi çështjen penale nr. 82 akti, datë 09.04.2024 regjistrimi, regjistruar mbi ankimin e personave nën hetim/ankues S.B. dhe J.M., me objekt: “Ankim ndaj vendimit nr. 125, datë 12.03.2024 (disponuar mbi kërkesën me obj0ekt revokimi i masës së sigurimit personal “Arrest në shtëpi”) dhe vendimit nr. 166, datë 10.03.2024 (disponuar mbi kërkesën për përjashtim gjyqtari) të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, dhe vendosi:

Miratimin e vendimit nr. 125, datë 12.03.2024 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

 

Po ndodh...